На Хмельниччині перед судом стоїть наркодилер: вилучено наркотиків на майже 4 мільйони гривень

На Хмельниччині перед судом стоїть наркодилер: вилучено наркотиків на майже 4 мільйони гривень

На Хмельниччині перед судом з'явиться наркодилер, у якого вилучили наркотиків майже на чотири мільйони гривень. Особі, яка стоїть під обвинуваченням, може бути призначено до дванадцяти років позбавлення волі разом з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що в середині січня поточного року в місті Кам’янці-Подільському правоохоронці впіймали наркоторговця, який займався незаконною діяльністю в масштабах особливо великих.

Під час проведення офіційних обшуків у підозрюваного було вилучено кілька кілограмів психотропної речовини «Альфа-PVP», майже кілограм канабісу, п'ять пакетів канабісової смоли, психотропи «2С-В» та «ЛСД», кокаїн — загалом 10 різних видів небезпечних наркотиків. Загальна їхня вартість на чорному ринку становить приблизно чотири мільйони гривень.

Наркоторговця затримали. Правоохоронці встановили, що він реалізовував наркотики через телеграм-канал методом «закладок».

Зараз слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції за процесуальним керівництвом прокуратури завершили розслідування за ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт направили до суду. Підсудному загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

08:40
1627
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!