​Розкрито ім'я військовослужбовця, на якого напали у Києві: відомий морпіх і прес-офіцер

​Розкрито ім'я військовослужбовця, на якого напали у Києві: відомий морпіх і прес-офіцер

20 жовтня в українських ЗМІ активно обговорювалась новина про жорстокий напад на військовослужбовця у самому серці української столиці. Тепер стали відомі деталі про цю особистість.

Як повідомляють джерела, жертвою виявився прес-офіцер 503 об морської піхоти ВС України Олексій Годзенко Дмитрович. Чоловік є сином Народного Героя України Дмитра Годзенка, більш відомого як «Годзила», який загинув на початку війни від рук окупантів.

Олексій народився 16 березня 1991 року та є громадянином України. До початку російської агресії був цивільним журналістом, працюючи на українському телеканалі «24 канал». Але після загибелі батька він вирішив підписати контракт із ЗСУ.

Відзначимо, що заслуги Годзенко на службі особисто відмітив колишній Міністр оборони України Олексій Резніков. Він нагородив хлопця за сміливість та героїзм у боротьбі проти загарбників, вручивши йому почесну для кожного військовослужбовця нагороду – іменну вогнепальну зброю.

Крім служби на фронті, Годзенко активно виступає в інформаційному просторі, відстоюючи права та інтереси України, і демонструючи незламність українських захисників.

Нагадаємо, за попередніми даними, невідомі напали на військовослужбовця під час прогулянки територією ботанічного саду та завдали три удари ножем у грудну клітину. За інформацією поліції, наразі ведеться активне розслідування інциденту та розшук нападників.

Зараз Олексій перебуває у важкому стані, лікарі борються за його життя.

16:27
3141
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!