В Херсоні чоловік вбив приятеля

В Херсоні чоловік вбив приятеля

В Херсоні чоловік вбив приятеля та вирішив сховатись від правосуддя у лікарні. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернувся місцевий мешканець з інформацією про те, що до оселі сусіда вже другий день поспіль відчинені двері, а сам він не озивається. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили тіло власника оселі без ознак життя та з множинними колото-різаними пораненнями, які, за висновком фахівців, і стали причиною смерті.

Слідчими заходами було встановлено, що за деякий час до смерті загиблий прихистив у себе вдома знайомого – 36-річного місцевого мешканця. Також напередодні вбивства сусіди чули в оселі чоловіка крити та звуки сварки.

У подальшому було встановлено, що під час спільного чаркування між приятелями виник конфлікт, під час якого гість, схопивши ножа, наніс ним господареві оселі множинних ударів в області тулуба та голови, після чого втік.

Від отриманих поранень постраждалий помер на місці.

Лиходій же, з метою уникнути відповідальності за скоєне, попрямував до обласної психіатричної лікарні, де ліг на стаціонарне лікування від алкогольної залежності.

Зловмисника було затримано, у скоєному злочині чоловік зізнався.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

07:27
789
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!