Через автопригоду у Рівненській області загинуло троє осіб

Через автопригоду у Рівненській області загинуло троє осіб

Внаслідок автопригоди на автошляху «Київ – Ковель – Ягодин» загинули троє осіб, ще двоє, в тому числі – вагітна дівчина – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 31 липня 2023 року, близько 11:37 на ділянці автошляху «Київ – Ковель – Ягодин», яка проходить через село Городець Володимирецького району, сталась ДТП за участі автомобіля Landmark.

Як повідомляють джерела, водій не впоралась з керуванням, через що транспортний засіб перекинувся та спалахнув. Під час аварії пасажирів викинуло з автомобіля на дорогу, водій змогла вибратись із салону самотужки.

Від отриманих під час аварії травм загинули на місці до прибуття медиків двоє пасажирів, одна з яких – 13-річна дівчинка. Іще одна жінка – пасажир, незважаючи на всі зусилля медиків, померла у лікарні від отриманих при аварії травм. Ще двоє пасажирів – дівчини віком 22 та 21 роки – постраждали і були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості. Молодша з дівчин була вагітною і, на жаль, втратила дитину.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:00
910
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!